Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στην Βιομηχανία Τροφίμων ΚΑΝΑΚΙ

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζομενοι στη Βιομηχανία Τροφίμων ΚΑΝΑΚΙ, όπως καταγγέλλει το εργατικό κέντρο Ελευσίας.


 "Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας καταγγέλλει την απαράδεκτη και αδιάλλακτη συμπεριφορά της   βιομηχανίας τροφίμων ΚΑΝΑΚΙ. Μια συμπεριφορά που κρατά ομήρους και εξαθλιωμένους τους εργαζομένους, καθώς παραμένουν μήνες τώρα απλήρωτοι, περιμένοντας την καλή πίστη και θέληση της εταιρείας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Τα ψέματα όμως τέλειωσαν. Οι μάσκες έπεσαν και το πραγματικό προσωπείο της εν λόγω εταιρείας φανερώθηκε. Πατάει πάνω στην κρίση, στα αισχρά νομοθετήματα και στη αδιαφορία της κυβέρνησης, ξεζουμίζοντας περισσότερο τους εργαζόμενους για μεγαλύτερα κέρδη. Τώρα, όμως, αναλαμβάνουν δράση οι εργαζόμενοι.


Είμαστε στο πλευρό του επιχειρησιακού σωματείου. Είμαστε συμπαραστάτες στο πλευρό των εργαζομένων στο δίκαιο αγώνα που ξεκίνησαν, με βασικό αίτημα την εξόφληση όλων των δεδουλευμένων τους. Καλούμε όλα τα Σωματεία της Δύναμης του Εργατικού Κέντρου να θέσουν εαυτό στον αγώνα των συναδέλφων μας και στις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που έχουν προκηρύξει.

Ηθικά, μαζικά, δυναμικά είμαστε μαζί τους. Όλοι μια γροθιά στην πύλη του εργοστασίου από σήμερα.

Καλούμε  τον ελεγκτικό μηχανισμό του ΣΕΠΕ και ιδιαίτερα την Οικονομική Επιθεώρηση να αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες για την διασφάλιση του δίκιου και της ισονομίας.

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...