Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Φέρνει απόγνωση το λουκέτο στον ΟΕΚ

Ερώτηση  στην Κομισιόν έκανε ο Ευρωβουλευτής Ν.Χουντής με περιεχόμενο τους πολίτες που βρίσκονται απόλυτα εκτεθειμένοι από το κλείσιμο του ΟΕΚ. Όπως αναφέρει:

"Δεκάδες πολίτες από την Αχαΐα έχουν μείνει με τις περιουσίες τους υποθηκευμένες χωρίς να έχουν πάρει δάνειο από τον ΟΕΚ, ενώ 80 οικογένειες στο Πλατύ Ημαθίας που έχουν κληρωθεί για εργατικές κατοικίες, βλέπουν τα σπίτια τους να μένουν ακατοίκητα και να ρημάζουν!!

Αυτές τις ενδεικτικές περιπτώσεις παρουσιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής σε ερώτησή του προς την Κομισιόν, τονίζοντας ότι «ενάμιση χρόνο μετά το κλείσιμο του οργανισμού τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι τεράστια για τους πολίτες που είχαν εκκρεμείς υποθέσεις με τον ΟΕΚ» και ότι δεν έχει τηρηθεί η υπόσχεση της κυβέρνησης ότι θα διευθετηθούν αυτές οι υποχρεώσεις του οργανισμού".

Ο κ. Χουντής ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να παρέμβει άμεσα ώστε να πάψει η απίθανη ταλαιπωρία των πολιτών που έχει δημιουργήσει η προχειρότητα και η αναλγησία των μνημονιακών κυβερνήσεων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...