Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Παναττικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά των «νέων μέτρων καρμανιόλα που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, διοργανώνει αυτή την ώρα το ΠΑΜΕ.

Στο συλλαλητήριο το «παρών» έδωσε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος προέβη σε δηλώσεις, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς δεν περνάει μέρα, που να μη φέρνουν νέα - όλο και πιο βάρβαρα - μέτρα ενάντια στο λαό. Πρέπει να σημάνει συναγερμός παντού. Εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι σε όλες τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, συνταξιούχοι, πρέπει όλοι μαζί να βρεθούν στους δρόμους του αγώνα, μια γροθιά. Για να απαλλαγούμε επιτέλους μια και καλή από μνημόνια, από αφεντικά».

«Λαϊκή συμμαχία για να οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία. Αυτό είναι το μήνυμα και του αποψινού συλλαλητηρίου και των επόμενων απεργιακών αγωνιστικών κινητοποιήσεων τις επόμενες μέρες» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε λίγο πριν τις 20.00 με συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας και μετά από πορεία μέσω της οδού Σταδίου, οι διαδηλωτές έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος. Λόγω της συγκέντρωσης, αυτή τη στιγμή είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα οι οποίοι δόθηκαν σταδιακά στην κυκλοφορία, καθώς οι διαδηλωτές περίπου στις 21.00 άρχισαν να διαλύονται.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...