Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

"Aλλαγές στα εργασιακά του ΟΤΕ, γιατί χάνουμε" λέει η Deutsche Telekom

T-Digit-FfmImage via WikipediaΑλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και πιο ευέλικτη νομοθεσία ζήτησε από το βήμα του συνεδρίου της Infocom ο Γκουίντο Κέρκοφ στέλεχος της Deutsche Telekom στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Υποστήριξε ότι η εταιρεία του, έχει εγγράψει λογιστικές ζημιές 900 εκατ. ευρώ λόγω της συμμετοχής στον ΟΤΕ.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του o κ. Κέρκοφ δεν παρέλειψε να τονίσει τις (λογιστικές) ζημιές που έχει εγγράψει στον ισολογισμό της η Deutsche Telecom λόγω της εξαγοράς των πακέτων μετοχών στον ΟΤΕ. Η γερμανική εταιρεία έχει ήδη διαγράψει 900 εκατ. ευρώ της συνολικής της επένδυσης στον Οργανισμό υποστήριξε το στέλεχος του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού κολοσσού. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί έχουν διαθέσει για την απόκτηση του ελέγχου στον ΟΤΕ, περίπου 3,8 δισ. ευρώ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λ. Κανέλλος προανήγγειλε ουσιαστικά ότι το δίκτυο νέας γενιάς του ΟΤΕ θα πρέπει να υπόκειται στον έλεγχο της ίδιας της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών.

Κάλεσε τους ανταγωνιστές του ΟΤΕ να ενώσουν τις δυνάμεις τους, τασσόμενος στην ουσία κατά του κατακερματισμού της αγοράς σε επίπεδο υποδομών. ENET.GR

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...