Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

Να τινάξει στον αέρα τις αυτοδιοικητικές εκλογές απειλεί η ΠΟΕ -ΟΤΑ εξαιτίας της μείωσης της εκλογικής αποζημίωσης.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι προανήγγειλαν αποχή από τα καθήκοντά τους το Σαββατοκύριακο, καθώς επρόκειτο να εργαστούν για την προετοιμασία των εκλογών.

Εν τω μεταξύ, αναμένεται σήμερα να κάνουν και συγκέντρωση έξω από τη Σχολή Ευελπίδων όπου εκδικάζεται η προσφυγή του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να κηρυχθεί η απεργία τους παράνομη.

Την «ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση α' βαθμού» καταδικάσει και η ΑΔΕΔΥ σε σχετική ανακοίνωσή της στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων επέλεξε το δρόμο της αδιαλλαξίας και της σύγκρουσης, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα δημιουργηθούν στους πολίτες και την κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού.

Η Κυβέρνηση αντί να δώσει λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων επέλεξε το δρόμο της αδιαλλαξίας και της σύγκρουσης, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα δημιουργηθούν στους πολίτες και την κοινωνία.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη προκειμένου να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ που διεκδικούν την επίλυση χρόνιων και δίκαιων αιτημάτων τους, επιτείνει τα αδιέξοδα αντί να προωθεί λύσεις.

Σε αυτή την πολιτική όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι αντιπαραθέτουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά της στελέχη στο Δημόσιο να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 που διοργανώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 2.00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 5, αίθουσα 1) κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...