Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Διήμερο ΚΚΕ για έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους

Η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει διήμερο πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου, στο Πάρκο «ΦΙΞ», στα Πατήσια. Οι εκδηλώσεις του διημέρου κορυφώνονται την Κυριακή στις 21:00, με την ομιλία του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Γόντικα.

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η αντιμετώπιση του φασισμού από το εργατικό κίνημα», θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Ταξισυνειδησία», και θα ακολουθήσουν παραδοσιακή μουσική και χοροί της Βουλγαρίας από τον Ελληνοβουλγαρικό Σύνδεσμο πολιτισμού «Rodina», μουσική από την Αλβανία από το πολυφωνικό συγκρότημα Αλβανών «Lot Courbet», Λαϊκή βραδιά με ελληνικό δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι. Στον παιδότοπο θα υπάρχει αφήγηση παραμυθιού και κουκλοθέατρο, ενώ θα γίνει και συζήτηση για την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς και τα προβλήματα των παιδιών Ελλήνων και μεταναστών.

Την Κυριακή, 19.45 Παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί από τη Χορευτική Ομάδα της ΚΝΕ, ακολουθεί η θεατρική παράσταση: «Η πτώση και η άνοδος του κ. Γκρόσαπ», από θεατρική ομάδα εργαζομένων, φοιτητών, ανέργων, παραδοσιακή μουσική και χοροί από το πολιτιστικό κέντρο Γεωργιανών «Ο Καύκασος» και στις 21.00 ομιλία του Δημήτρη Γόντικα, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Τη βραδιά θα κλείσει το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...