Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απεργία στα Αχαϊκά Πλαστικά από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη

Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου συνεχίζει η τρικομματική κυβέρνηση την καταστροφική για τους εργαζόμενους πολιτική...

Πιστή στο δόγμα όλα στους ιδιώτες εφαρμόζει την πολιτική όλα για τους ιδιώτες επιχειρηματίες καθιστώντας όλη την Ελλάδα μια απέραντη Μανωλάδα.

Η κυβέρνηση στήνει μετεμφυλιακό σκηνικό, με ένταση της τρομοκρατίας και των συνδικαλιστικών διώξεων, με πολιτικές επιστρατεύσεις εργαζομένων, κατασκευάζει βιομηχανία «επίορκων», στέλνονται στα εδώλια συνδικαλιστές και ενοχοποιείται η παρουσία στους σε απεργιακούς αγώνες

Η δημοκρατία, που δεν πέρασε ποτέ τις πύλες των εργοστασίων, στην μνημονιακή περίοδο εξοστρακίζεται από παντού και γι' αυτό η υπεράσπιση των συνταγματικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων γίνεται υπόθεση όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Η εργοδοτική ασυδοσία και αυθαιρεσία, η σκλαβιά στα φραουλοχώραφα, κυριαρχεί ανενόχλητη και επεκτείνεται.

Αυτή την πολιτική της ασυδοσίας και της αυθαιρεσίας εφαρμόζει και η εταιρεία ΑΧΑΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ η οποία αρνείται να υπογράψει επιχειρησιακή σύμβαση και με εκδικητικό τρόπο αρνείται να καταβάλλει τους μισθούς Μαρτίου Απριλίου στους εργαζόμενους .

Η Αυτόνομη Παρέμβαση Αιγιάλειας συμπαρίσταται στους εργαζόμενους ,οι οποίοι έχουν αποφασίσει ΑΠΕΡΓΙΑ από την Μ Δευτέρα έως την Μ Πέμπτη διεκδικώντας τα δεδουλευμένα και την υπογραφή σύμβασης .

Είναι κοινός τόπος πλέον των εργαζομένων ότι η μόνη λύση είναι ο ΑΓΝΩΝΑΣ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που επιτρέπει αυτές τις πολιτικές και η Αυτόνομη Παρέμβαση Αιγιάλειας θα πρωτοστατεί σε αυτόν.

Ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...