Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

170 ταξιθέτες και ταμίες στο Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου

Με 170 ταμίες και ταξιθέτες θα ενισχυθεί η εταιρεία Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την καλλιτεχνική περίοδο 2013...

Συγκεκριμένα πρόκειται να προσληφθούν:
15 ταμίες στην Αθήνα,
5 ταμίες στην Επίδαυρο,
75 ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας και
75 ταξιθέτες και ελεγκτές στους χώρους εκδηλώσεων της Επιδαύρου.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις ταμείου θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (WINDOWS XP, MS OFFICE, INTERNET), καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή η γνώση δεύτερης γλώσσας), άριστη επικοινωνία και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες.

Θα εργάζονται στα κεντρικά εκδοτήρια εισιτηρίων του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων (Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Πειραιώς 260, λοιποί χώροι εκδηλώσεων).

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις ταξιθεσίας και ελέγχου εισόδου θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ή απολυτήριο τίτλο οποιασδήποτε αναγνωρισμένης σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών καθώς και η προηγούμενη -σχετική με το αντικείμενο- προϋπηρεσία θα ληφθούν υπόψη. Για τις θέσεις των ταξιθετών Επιδαύρου θα λαμβάνεται επίσης υπόψη η εντοπιότητα των υποψηφίων. Σε περίπτωση πρόσκλησής τους στη σχετική συνέντευξη που διενεργεί η ειδική επιτροπή αξιολόγησης, θα πρέπει να καταθέσουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε πρώτη φάση σε απλή φωτοτυπία, και, εφόσον επιλεγούν, σε επικυρωμένα αντίγραφα).

Η αμοιβή όσων επιλεγούν θα είναι βάσει ωρών απασχόλησης, που θα προσδιοριστεί από την εταιρεία σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.» στη διεύθυνση: http://www.greekfestival.gr μέχρι και τις 26 Απριλίου και ώρα 12.00 (για τις θέσεις της Αθήνας) και μέχρι τις 15 Μαΐου και ώρα 14.00 για τις θέσεις της Επιδαύρου.

Διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν στα αρμόδια στελέχη της εταιρείας, στην οδό Χατζηχρήστου 23 και Μακρυγιάννη, Κουκάκι, 117 42 Αθήνα και στα τηλ. 210-9282900 και 210-9282904.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...