Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΟΤΕ : Δεν θέλουν το 40ωρο - Ζητούν το - προκλητικό- "επίδομα προθέρμανσης Ι.Χ."

Aerial view of Highways in the Maroussi suburb...Image via WikipediaΕξώδικο στη διοίκηση του ΟΤΕ απέστειλε η ΟΜΕ – ΟΤΕ, ζητώντας να ανακληθεί η εφαρμογή των 40 ωρών εργασίας εβδομαδιαίως που καθιέρωσε η διοίκηση από την 1 Μαρτίου του 2011.

Οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονται έντονα και για την κατάργηση του επιδόματος προθέρμανσης των υπηρεσιακών οχημάτων που λάμβαναν οι τεχνικοί, το οποίο επίσης καταργήθηκε.

Η ΟΜΕ - ΟΤΕ προειδοποιεί και με υποβολή προσωπικών μηνύσεων κατά των μελών της διοίκησης σε περίπτωση που δεν ανακληθούν οι συγκεκριμένες περικοπές.

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος της ΟΜΕ - ΟΤΕ Παναγιώτης Κούτρας "η Ομοσπονδία με κάθε τρόπο και μέσο θα υπερασπίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων και του ελληνικού λαού. Αντιστέκομαστε στην πώληση του 10% της εταιρείας και σε οτιδήποτε μειώνει τα εργασιακά μας δικαιώματα. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται το εξώδικο μας προς τη διοίκηση και θα κινηθούμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ακόμη και εάν χρειαστεί να στείλουμε εξώδικα προσωπικά στα μέλη της Διοίκησης του ΟΤΕ".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...