Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Έρευνα Γνώμης Ανθρώπινου Δυναμικού στην INTERAMERICAN από τη FOCUS BARI

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η INTERAMERICAN ανέθεσε στην εξειδικευμένη εταιρεία ερευνών FOCUS BARI την υλοποίηση Έρευνας Γνώμης Ανθρώπινου Δυναμικού, που ξεκίνησε στις 15 και ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος υψηλής απόδοσης και ανάπτυξης των εργαζομένων, η INTERAMERICAN ενθαρρύνει με αυτή την έρευνα τη συμμετοχή των ανθρώπων της στη διαμόρφωση πολιτικών για το Ανθρώπινο Δυναμικό της σε ό,τι αφορά στη εσωτερική επικοινωνία και εταιρική κουλτούρα, στο περιβάλλον εργασίας, στις αμοιβές και παροχές, στη σταδιοδρομία, εξέλιξη και εκτέλεση καθηκόντων. Στόχος της έρευνας είναι η ανάδειξη περιοχών που επιδέχονται περαιτέρω βελτίωση και ιεράρχηση προτεραιοτήτων.

Κατά την προηγούμενη έρευνα ανταποκρίθηκε το 83% των εργαζομένων της INTERAMERICAN. Η έρευνα απευθύνεται σε διοικητικό προσωπικό περίπου 1.100 ατόμων και περιλαμβάνει, κυρίως, ερωτήσεις “κλειστού τύπου”, ενώ τα πλάνα ενεργειών που θα διαμορφωθούν με βάση τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, θα συμφωνηθούν ανά διοικητικό τομέα με τους εργαζόμενους. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα υπευθυνότητας της εταιρείας έναντι των εσωτερικών “πελατών” της – της εταιρικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...