Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το κλείσιμο του 11888 στην Πάτρα

Με ξαφνική και απροειδοποίητη ενέργεια η Διοίκηση του ΟΤΕ προχωρά στο κλείσιμο των call center (11888) της Πάτρας και την μεταφορά του στην εταιρεία e-value στον Αγ. Στέφανο και σταματά τις προσλήψεις φοιτητών στο Κέντρο Τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Πατρών.

Συνέπεια αυτού είναι να οδηγούνται στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι φοιτητές και να χάνονται από την Πάτρα 400 θέσεις εργασίας και 5 εκατ ευρώ το χρόνο σε μια πόλη με έντονο το πρόβλημα της ανεργίας.

Στην φάση που όλες οι επιχειρήσεις αναζητούν κέρδη και νοικοκύρεμα της σπατάλης, το 11888 που είναι μια κερδοφόρα υπηρεσία από τις πλέον υγιείς υπηρεσίες του Οργανισμού, με κερδοφορία και με φήμη που τις κατατάσσει μεταξύ των καλύτερων διεθνώς, που ανταποκρίνεται με επιτυχία στον ανταγωνισμό, πετυχαίνοντας τους στόχους που έχει θέση η διοίκηση, είναι περίεργο να δίνεται στην εταιρεία e-value και να δημιουργεί άλλου είδους συνειρμούς και σκέψεις…
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαλύσει τα Call Centers του ΟΤΕ, να τα παραδώσει βορά στους “γνωστούς-αγνώστους” ιδιώτες που περιμένουν στη γωνία.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βυθίζει την πόλη μας σε περισσότερη ανεργία .
Ζητάμε διασφάλιση των συμφερόντων της επιχείρησης, των εργασιακών δικαιωμάτων και των θέσεων εργασίας.
Ζητάμε να σταματήσει εδώ και τώρα η μεταφορά από την Πάτρα του κέντρου.
Το κλείσιμο του 11888 στην Πάτρα και το χάσιμο των 400 θέσεων εργασίας και των 5 εκατ ευρώ ετησίως από την πόλη μας βρίσκει αντίθετους.
Ο ΠΑΣΕ - ΟΤΕ Πάτρας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς, την Τοπική κοινωνία και τους απλούς Πολίτες της Πάτρας να μην δεχτούν τετελεσμένα γεγονότα να αντιδράσουν με όποιον τρόπο κρίνουν και το τηλεφωνικό Κέντρο της Πάτρας να συνεχίσει την λειτουργία του.






Όχι στο λουκέτο του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης (11188) της Πάτρας.

ΓΙΑ TON ΠΑΣΕ – ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο                        Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Στεφανόπουλος Γεώργιος           Σιλαϊδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...