Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια καλεί την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ

Σε συλλαλητήριο στις 6:30 μ.μ. στα Προπύλαια, καλεί την Τρίτη 27 Απριλίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ τους εργαζόμενους.


«Η προσφυγή της κυβέρνησης στο μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ σηματοδοτεί νέα βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων και νέα υποβάθμιση της κοινωνίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
«Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Την κρίση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία αλλά οι έχοντες και κατέχοντες» σημειώνει η ΑΔΕΔΥ.
«Ο αγώνας των εργαζομένων αποτελεί την μόνη ελπίδα για την απόκρουση αυτών των πολιτικών για μια άλλη πορεία της χώρας» καταλήγει.
Κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη
Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/4/2010 στις 19:00 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου καλεί τους εργαζομένους η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).
Η ΕΔΟΘ προειδοποιεί για «νέα βάρβαρη επίθεση στα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα των εργαζομένων και νέα υποβάθμιση της κοινωνικής θέσης των εργαζομένων» και τονίζει ότι «ο αγώνας των εργαζομένων αποτελεί την μόνη ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...