Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

«Family Life»: σύστημα προστασίας εισοδήματος και οικογένειας από την INTERAMERICAN

Ακολουθώντας  την πολιτική διαμόρφωσης σύγχρονων  ασφαλιστικών προτάσεων, στη λογική του συστήματος και όχι των  μεμονωμένων προϊόντων, η INTERAMERICAN παρουσιάζει το ασφαλιστικό σύστημα προστασίας εισοδήματος και οικογένειας «Family Life».  
Το σύστημα  περιλαμβάνει τέσσερα σχέδια ασφάλισης: για ένα άτομο, για ζεύγος, για  δύο γονείς και για ένα γονέα. Τα σχέδια χαρακτηρίζονται από διαφοροποιημένες καλύψεις που αφορούν στην οικογενειακή κατάσταση και στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή. Έτσι, το «Family Life» μπορεί να εξελίσσεται και να ακολουθεί τις αλλαγές στη ζωή του ασφαλιζομένου, ο οποίος μπορεί να επιλέξει την ασφάλιση που ταιριάζει στην φάση που βρίσκεται και να την προσαρμόσει στη συνέχεια στις διαμορφούμενες ανάγκες του. 
Το «Family Life» είναι πρωτοποριακό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό εύρος καλύψεων, συμπληρώνοντας ουσιαστικά τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης. Συγκεκριμένα, το σύστημα προσφέρει ασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος, ασφάλιση ζωής, εγγύηση ασφαλισιμότητας για ασφάλιση ζωής, προστασία παροχών από τον πληθωρισμό, ειδικά επιδόματα (νομικής και ψυχολογικής στήριξης, κληρονόμων κ.ά.). Η ασφάλιση ζωής αυξάνεται με την αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης, μέσω της εγγύησης ασφαλισιμότητας.  
Η ασφάλιση με το σύστημα «Family Life» ανανεώνεται ετησίως, με λήξη στο 65ο έτος ηλικίας, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής συμπληρωματικών καλύψεων και υψηλότερων κεφαλαίων από τα προκαθορισμένα και βασίζεται στη διαφάνεια και απλότητα των όρων ασφάλισης. Τα ασφάλιστρα είναι προσιτά και κλιμακώνονται ανάλογα με την επιλογή του ασφαλιζομένου. Ενδεικτικά, τα μηνιαία ασφάλιστρα για ατομικό σχέδιο, για έναν άνδρα 25 ετών ξεκινούν από 20 ευρώ, ενώ για μια γυναίκα της ίδιας ηλικίας από 12 ευρώ.  
Η νέα γενιά  ασφαλιστικών προγραμμάτων της INTERAMERICAN στη λογική του συστήματος ανταποκρίνεται στις σύγχρονες, πραγματικές ανάγκες και το «Family Life» απαντά στην ανάγκη κάλυψης απώλειας εισοδημάτων από ανικανότητα προς εργασία και θάνατο, αλλά και σημαντικών περιουσιακών στοιχείων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...