Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κόντρα στην ηγεσία της ΓΣΕΕ

Για πρωτόγνωρες, αντιδημοκρατικές και αντικαταστατικές συμπεριφορές της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ οι οποίες «παρακάμπτουν τα όργανα διοίκησης της συνομοσπονδίας» κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ με ανακοίνωση του. Αφορμή, όπως υποστηρίζει, η πρωτοβουλία για αποστολή δελτίων τύπου και επιστολών από την ΠΑΣΚΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σας γνωρίζω με την παρούσα επιστολή μου την αντιδημοκρατική πρακτική της ΠΑΣΚΕ -ΓΣΕΕ, με λειτουργίες πρωτόγνωρες και αντικαταστατικές συμπεριφορές, παρακάμπτοντας τον Γεν. Γραμματέα και την αρχή της πλειοψηφίας των οργάνων Διοίκησης της ΓΣΕΕ λειτουργώντας αυτόνομα (μονοπαραταξιακά) απέστειλαν Δελτία Τύπου και επιστολές ( υπ’ αρ. πρωτ. 1697/4.11.2010 περί εφαρμογής Σ.Σ.Ε. και 1698/4.11.2010 Υπ. Οικονομικών).

Η πρακτική ταύτισης του συνδικαλιστικού κινήματος με την πολιτική της Κυβέρνησης (ως καλά παιδιά), με την πολιτική του μνημονίου με ότι αυτό συνεπάγεται, οδηγεί τους εργαζόμενους στο σύγχρονο καιάδα.

Οι ως άνω επιστολές έχουν μονοπαραταξιακό χαρακτήρα και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Η πολιτικοσυνδικαλιστική αυτή πρακτική βλάπτει κατάφορα το συνδικαλιστικό κίνημα. και τους εργαζόμενους. Δηλώνω ότι δεν ανέχομαι και δεν θα ανεχθώ σε προσωπικό/θεσμικό επίπεδο ανάλογες συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...