Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝ: Παράνομη η απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 12/12

Παράνομη χαρακτήρισε την απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων στην Αθήνα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος του τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΝ
«Η κοινή απόφαση που πάρθηκε σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, 12/12, είναι πέρα για πέρα παράνομη και πρέπει άμεσα να ανακληθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη, η απόφαση αυτή «αποτελεί το πρώτο βήμα για την κατάργηση της Κυριακής αργίας. Ωφελεί μόνο τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές εμπορικές αλυσίδες. Ζημιώνει όχι μόνο τους εμποροϋπάλληλους αλλά και τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις».
«Αυτό που πρέπει επιτέλους να καταλάβουν η κυβέρνηση και ο Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ είναι ότι, αυτά που λείπουν από τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νέους για να ψωνίσουν δεν είναι οι πρόσθετες ώρες λειτουργίας των καταστημάτων αλλά τα χρήματα, λόγω της δραματικής μείωσης των μισθών και συντάξεων που επιφέρουν οι βάρβαρες πολιτικές λιτότητας και περικοπών του μνημονίου - κυβέρνησης - Τρόικας.. », υπογράμμισε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...