Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Παναγόπουλος - Τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες οι τροικανοί

Για «τσαρλατάνους, κομπογιαννίτες που έδιναν μαντζούνι» έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Γιάννης Παναγόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας. 


Ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε πως στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στο πρόγραμμα το οποίο έχει καταρτίσει και εφαρμόζει η Κυβέρνηση. «Συμφωνήσαμε σε ένα πράγμα: ότι διαφωνούμε σε όλα», είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και έκανε λόγο για πρόγραμμα το οποίο «μας έχει καταστρέψει σπρώχνοντας στην
ύφεση στην ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με πρώτο αυτό της διόγκωσης της ανεργίας».

«Οι κύριοι της Τρόικα ήρθαν στην Ελλάδα ως γιατροί, έδιναν το φάρμακο που θα σώσει την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία, αλλά αποδείχτηκαν τσαρλατάνοι, κομπογιαννίτες που έδιναν μαντζούνι που κατέστρεψε και σκότωσε την ελληνική οικονομία και είχε δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος και πρόσθεσε ότι «αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και έπρεπε να αξιολογηθούν είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί».

Επίσης, ο κ. Παναγόπουλος εξήγησε ότι από την πλευρά της ΓΣΕΕ το μόνο που μπορεί να συζητηθεί είναι η αποκατάσταση του κατώτερου μισθού και της Εθνικής Γενικής Σύμβασης Εργασίας. «Αυτοί θα αποδεχτούν την οποιαδήποτε συμφωνία; Σ΄αυτό δεν δεσμεύονται. Και δε δεσμεύονται γιατί έχουν νομοθετήσει και κατακρεουργήσει τον κατώτερο μισθό που λειτούργησε ως εργαλείο για να διαλυθεί όλη η μισθολογική βάση στη χώρα μας και να σπρωχτούν και οι μέσοι μισθοί προς τα κάτω, προς τον νέο κατώτερο μισθό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...