Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Νεκροί δύο εργαζόμενοι σε Ναύπλιο και Έδεσσα

Ένας 42χρονος από το Ναύπλιο, παρασύρθηκε σήμερα το πρωί την ώρα της εργασίας του από απορριμματοφόρο του δήμου στο Τολό Αργολίδας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Λίγες μέρες πριν, ένας 54χρονος εργάτης σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που εργαζόταν και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο άτυχος 42χρονος, Πολίτης Νικολάου, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο όταν ο οδηγός έκανε όπισθεν, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου , ο οποίος λίγο αργότερα με εντολή του εισαγγελέα Ναυπλίου αφέθηκε ελεύθερος. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου.

Στην Έδεσσα,ο 54χρονος εργάτης Καραδήμος Γεώργιος, κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο τμήμα πακετοποίησης στην κονσερβοποιεία "Πρόδρομος Πανζίδης ΑΒΕΕ", έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου κατέληξε μετά λίγη ώρα αργότερα.

Έρευνα για το δυστύχημα διεξάγεται από Τεχνικούς Επιθεωρητές του Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Πέλλας, ενώ παράλληλα αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση για την ύπαρξη παθολογικών αιτιών. Όταν ολοκληρωθεί η έκθεση της αυτοψίας, θα διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.


ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...