Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Καταγγέλλουν απολύσεις ιατρικών επισκεπτών

Να σταματήσει «η ανελέητη σφαγή των Ιατρικών επισκεπτών» ζητά από το υπουργείο Υγείας το Σωματείο Ιατρικών επισκεπτών Θράκης, καταδικάζοντας «τις αναιτιολόγητες καταργήσεις θέσεων εργασίας από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες των φαρμάκων».

"Σε μια περίοδο που όλοι νοιάζονται για την Ελλάδα και τους εργαζόμενους, οι εταιρείες που την τελευταία 15ετία πραγματικά εισέπραξαν αμύθητα ποσά προβαίνουν σε πράξεις που δεν συνάδουν με την κοινωνική ευθύνη την οποία ευαγγελίζονται στα εντυπα τους", δήλωσε στο enet.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων του Σωματείου Ιατρικών επισκεπτών θράκης Γιώργος Μπασιαδάκης.

Όπως τόνισε, ήδη μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μειώσει κατά 6% σε παγκόσμιο επίπεδο το προσωπικό της και στην Ελλάδα κατά 36-40%, που αυτό μεταφράζεται ότι, 70 με 75 θέσεις ιατρικών επισκεπτών και Διοικητικού προσωπικού θα χαθούν στη χώρα μας.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Αθήνας έχει προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία μεγάλης φαρμακευτική εταρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...