Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Παραμένουν απλήρωτοι για τρεις μήνες οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ιωαννίνων !

Απλήρωτοι επί τρεις μήνες είναι οι εργαζόμενοι στην ΔΕΤΑΙ (Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Ιωαννίνων) όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους. 
 
Δεν είναι οι μόνοι όμως.
 
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΤΑΙ μπορεί να βρίσκονται στην πιο δυσχερή θέση, αλλά και οι εργαζόμενοι σε άλλες δημοτικές επιχειρήσεις δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους ακόμα. 
 
Στο Πνευματικό Κέντρο οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για δύο μήνες και στην ΑΔΕΙ έναν μήνα. 
 
Για τους εργαζόμενους στην ΑΔΕΙ –γνωστή ως δημοτική επιχείρηση πρόσληψης ημετέρων- το Δημαρχείο εξασφάλισε έναν μήνα μισθοδοσίας, προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων στη ΔΕΤΑΙ. 
 
«Δεν είμαστε αντίθετοι με τους εργαζόμενους που πληρώθηκαν αλλά μας προκαλεί αγανάκτηση η άνιση μεταχείριση. Είμαστε σίγουροι πλέον ότι και το επόμενο χρονικό διάστημα τα πράγματα για τις οικογένειές μας θα είναι χειρότερα. Η πείρα δείχνει ότι μόνο η ενεργοποίηση και η δράση των εργαζόμενων θα φέρει αποτελέσματα» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους. 
 
Την ίδια στιγμή το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου ΟΤΑ Ιωαννίνων Σούλα Ράπτη, η οποία είναι και μέλος της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» του Φίλιππα Φίλιου, επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή της τα όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΤΑΙ ενώ επιτίθεται στον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Κρικώνη
 
Όπως αναφέρει, ο κ. Κρικώνης χτες το πρωί μέσω του Δημοτικού Ραδιοφώνου «διέδιδε ψεύδη περί δήθεν απειλών μου για απολύσεις και διωγμούς με την έλευση του νέου δημάρχου κ. Φίλιου. Καταγγέλλουμε τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Γκο΄ντα και το δεξί του χέρι στον σύλλογό μας κ. Κρικώνη για την ανάλγητη ρουσφετολογική πολιτική που ακολουθούν εις βάρος των εργαζομένων».

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...