Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Αυτοί είναι οι 10.000 τυχεροί άνεργοι που προσλαμβάνονται την Δευτέρα! - ΔΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ

Αναρτήθηκε σήμερα στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr μετά από σχετική απόφαση του διοικητή του Οργανισμού, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων».


Δείτε ΕΔΩ όλα τα ονόματα που θα εργαστούν για 5 μήνες σε Περιφέρειες και δήμους.

Οι επιλεγέντες άνεργοι καλούνται από τον ΟΑΕΔ να προσέλθουν από την Δευτέρα 18-11-2013 στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) προκειμένου να υποδειχθούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Υπενθυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, υποβλήθηκαν περισσότερες από 150.000 αιτήσεις ηλεκτρονικά. Η κατάθεση των αιτήσεων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 και η επιλογή των δικαιούχων έγινε με σύστημα μοριοδότησης.

Το πρόγραμμα αφορά ανέργους που είναι τελειόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) και οι αποδοχές είναι 427 ευρώ για ανέργους κάτω των 25 ετών, και 490 ευρώ για ανέργους άνω των 25 ετών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...