Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Προς το παρόν πάγωμα των μετακινήσεων των υπαλλήλων της ΠΕ Έβρου στην Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Αυγούστου 2011 η συνάντηση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και τους εργαζομένους της ΠΕ Έβρου. Οι τελευταίοι ζητούσαν να μην εκτελεστεί η απόφαση μετακίνηση υπαλλήλων από την Αλεξανδρούπολη στην Κομοτηνή.

«Ίσως το μεγαλύτερο διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σαν περιφέρεια ΑΜ-Θ είναι η υποστελεχωμένη Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης η οποία έχει και την ευθύνη υποστήριξης των υπόλοιπων Περιφερειακών Ενοτήτων, ειδικά η Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού», ανέφερε ο Περιφερειάρχης, αμέσως μετά την συνάντηση, για να συνεχίσει λέγοντας πως «μετά από πολλές παραστάσεις στην Αθήνα, γνωστοποιώντας το πρόβλημά μας, προς το παρόν δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημά μας. Έχω δηλώσει πως έχω ηθική υποχρέωση, σεβόμενος τον θεσμό, σε συνεργασία και με τους εργαζόμενους, να κλείσω την περιφέρεια ως έκφραση σημειολογίας».
Ο κ. Γιαννακίδης δήλωσε ότι προέβη σε μετακινήσεις εργαζομένων μέχρις ότου υπάρξει οριστική λύση, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες. Πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα γι’ αυτό το θέμα και ότι αποφάσισε «το πάγωμα των μετακινήσεων για να μην ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι μέχρι να υπάρξει οριστική απάντηση από το αρμόδιο υπουργείο».
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...