Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη με την ΑΔΕΔΥ


Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρη Χατζησωκράτη και Στέφανο Μπαγεώργο, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αναδιοργάνωση και η αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται τη διάλυση της δημόσιας διοίκησης και του ιστού, που μπορεί να την αναδείξει ως αποτελεσματική και για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της οικονομικής κρίσης. Είμαστε αντίθετοι με κάθε περικοπή των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων. Έως τώρα έχουν υπάρξει, το 2010 και το 2011, σημαντικότατες περικοπές, οι οποίες δεν δικαιολογούν άλλη περικοπή.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην προώθηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων. Αντιθέτως, υποστηρίζουμε ότι το διοικητικό προσωπικό που μπορεί να προκύπτει ως πλεονάζον θα πρέπει να αξιοποιηθεί με μετατάξεις και σε καμία περίπτωση με εργασιακές εφεδρείες και άλλα σχετικά.
Το μείζον ζήτημα είναι η υπεράσπιση του δημόσιου αγαθού. Χρειάζεται μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση με παρόντες τους συντελεστές της, που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...