Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλεισμός του ΟΑΕΔ στην Αλίμου

Αποκλεισμένο από απολυμένους υπαλλήλους της Ολυμπιακής είναι το κτήριο του ΟΑΕΔ επί της Αλίμου.

Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο και δεν επιτρέπουν σε κανέναν την είσοδο σε αυτό. Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται καθώς ζητούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα του οργανισμού για τη συμπλήρωση των προϋποθέσεων για τη συνταξιοδότηση.

Η Διοίκηση του Οργανισμού, πάντως, ανακοίνωσε πως λόγω της κατάληψης των κεντρικών του γραφείων, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις ως προς την καταβολή των επιδομάτων ανεργίας σήμερα. Τονίζει μάλιστα πως το θέμα για το οποίο διαμαρτύρονται οι πρώην εποχικοί της Ολυμπιακής, δεν είναι της αρμοδιότητας του.

Ο ΟΑΕΔ υπογραμμίζει πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι καθυστερήσεις να κινηθούν στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και να καταβληθούν έγκαιρα τα επιδόματα ανεργίας σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό δικαιούχων.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται και η κατάληψη στο κτίριο του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Κανίγγος, από υπαλλήλους που διαμαρτύρονται για τη μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή στο υπουργείο Εργασίας, που ως τώρα υπαγόταν στο υπουργείο Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...