Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ελεύθεροι οι 18 συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους σε βαθμό πλημμελήματος, οι 18 συλληφθέντες της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Φωτόπουλος, για τη χθενισοβραδινή κατάληψη στο Κέντρο Πληροφοριακών Συστημάτων της επιχείρησης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Το βράδυ της Κυριακής οι δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επέμβαση προκειμένου να αποχωρήσουν οι συνδικαλιστές από το κτήριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομία να προχωρήσει στις 18 συλλήψεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Φωτόπουλος είχε δηλώσει ότι η ΓΕΝΟΠ προχώρησε σε κατάληψη του κτιρίου προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, «συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό, στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα». Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ανέφερε επίσης ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί έως ότου τεκμηριωθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, ενώ σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπήρχε κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...