Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης

Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΜΗΤΕΔΥ) και των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη και Δημήτρη Αναγνωστάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή.

Εκ μέρους της ΠΟΜΗΤΕΔΥ τέθηκαν θέματα θεσμών, λειτουργίας και οργάνωσης του ευρύτερου δημόσιου Τομέα ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν τον κλάδο των Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών, θέματα αξιολόγησης και αρμοδιοτήτων, στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού και της βέλτιστης λειτουργίας υπηρεσιών του δημοσίου προς τους πολίτες.

Από την πλευρά τους οι δύο βουλευτές ανέφεραν ότι για τα θέματα της Δημόσιας Διοίκησης, η ΔΗΜΑΡ έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα σε σημαντικές πρωτοβουλίες και έχει κάνει σειρά παρεμβάσεων με στόχο να διαφυλαχθεί ο δημόσιος τομέας και η λειτουργία του. Παράλληλα ανέλαβε πρωτοβουλία για τον εξορθολογισμό μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και απομακρύνοντας φαινόμενα διαφθοράς και άλλων δυσλειτουργιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...