Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΟΤΟΕ: Συνάντηση με Γ. Στουρνάρα την Παρασκευή

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, θα έχει αύριο η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), με αντικείμενο την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Η συνάντηση θα γίνει στις 19.30 στο Υπουργείο Οικονομικών ενώ η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι:

«Στη συνάντηση αυτή η ΟΤΟΕ θα παρουσιάσει στον Υπουργό Οικονομικών τεκμηριωμένα και αναλυτικά τις θέσεις της που συνοψίζονται στην ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης στο σύνολο του τραπεζικού συστήματος, με όρους που αφορούν μια νέα λειτουργία των Τραπεζών σε όφελος της πραγματικής οικονομίας της ανάπτυξης και της στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της προστασίας της απασχόλησης.

Με την ελπίδα ότι η συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, δοθέντων των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, θα έχει θετική κατάληξη στο επίπεδο της κατανόησης των προβλημάτων, με στόχο την αναζήτηση λύσεων σε όφελος της οικονομίας, της κοινωνίας και των εργαζομένων, η ΟΤΟΕ επισημαίνει ότι θα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των όποιων εξελίξεων θα αφορούν όχι μόνο τους εργαζομένους στις Τράπεζες αλλά καις την ελληνική κοινωνία γενικότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...