Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κεδίκογλου για ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Ελπίζω να μην φτάσουμε στην επιστράτευση

Μήνυμα προς τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για τις απειλές περί διακοπών στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσοπως, Σίμος Κεδίκογλου, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει παιχνίδια με την υγεία και τον τουρισμό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να παίξουν παιχνίδια [...] με την υγεία και τον τουρισμό. Ελπίζω να μην φθάσουμε στην επιστράτευση».

Αναφερόμενος στο θέμα της επιμήκυνσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τόνισε πως «ο σωστός χρόνος για να τεθεί η επιμήκυνση είναι όταν θα έχουμε ξανακερδίσει την αξιοπιστία μας. Ήδη την ξανακερδίζουμε. Βασικός αντίπαλος της χώρας σε αυτή τη μάχη είναι ότι η Ελλάδα ακόμη και τώρα παράγει κάθε μέρα και νέο χρέος. Πρέπει να κερδίσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για επιτάχυνση των συγχωνεύσεων των οργανισμών, επισημαίνοντας ότι το θέμα είναι οι θέσεις εργασίας, ενώ έκανε λόγο για μεταθέσεις, μετατάξεις, καθώς και για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, ενώ για τους συμβασιούχους είπε ότι υπάρχουν κάποιοι που χρειάζονται στις υπηρεσίες και κάποιοι που περισσεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...