Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Νικολόπουλος: Η Νομοθετική «βουλιμία» του κ. Λοβέρδου συναντήθηκε με τον κομματισμό και τη συντεχνιακή λογική του κ. Κουτρουμάνη.

Ο Υπεύθυνος  του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής  Αχαΐας, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, με αφορμή την ψήφιση του Εφαρμοστικού Νόμου των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  
«Κάποιοι  Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ είναι αμετανόητοι. Προσποιούνται ότι αγνοούν τον μεταβατικό χαρακτήρα της Κυβέρνησης Παπαδήμου.
Ξεχνούν ότι  είναι σε μια Κυβέρνηση ειδικού  και συγκεκριμένου σκοπού.
Περιφρονούν τη στήριξη που παρέχει η Νέα  Δημοκρατία στην αποστολή της Κυβέρνησης, δείχνοντας ασέβεια στις θέσεις της.
Μόνο ένα  πράγμα έχουν στο μυαλό τους.
Την κομματική  και προσωπική τους πολιτική επιβίωση.
Καταχράσθηκαν με κυνισμό τη διακηρυγμένη θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα ψηφίσει τον Εφαρμοστικό Νόμο για τη Δανειακή Σύμβαση και «κουβάλησαν» στη Βουλή ένα βουνό τροπολογίες που καμία σχέση δεν είχαν με τον Εφαρμοστικό Νόμο.
Η Νομοθετική «βουλιμία» του κ. Λοβέρδου συναντήθηκε  με τον κομματισμό και τη συντεχνιακή λογική του κ. Κουτρουμάνη.
Έτσι, μέσα σε δυο ημέρες, η Βουλή βομβαρδίστηκε  από δεκάδες τροπολογίες.
Ήρθαν ρυθμίσεις  για νομιμοποίηση μεταναστών, για  νέες υψηλά αμειβόμενες επιτροπές, για εξομοίωση της διοίκησης  του ΕΟΠΥΥ με τη διοίκηση του ΙΚΑ, για μαζικές αποσπάσεις χωρίς υπηρεσιακά Συμβούλια, για ένα πρόγραμμα «μαμούθ» που θα αντικαταστήσει το «Βοήθεια στο σπίτι», για δεκάδες αλλαγές «ημαρτημένων» διατάξεων που μόλις πριν μερικούς μήνες είχαν με πολύ πρόχειρο τρόπο ψηφιστεί.
Η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις αυτές μέσα στη Βουλή.
Αρκετές από  τις ρυθμίσεις αυτές αποσύρθηκαν, όπως η άκριτη νομιμοποίηση μεταναστών, η λειτουργία πανάκριβων επιτροπών  κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να ανεχθούμε κομματικά  παιχνίδια από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ της Κυβέρνησης Παπαδήμου.
Απαιτούμε σεβασμό  στις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας  και προσήλωση στα χαρακτηριστικά και στο έργο της Κυβέρνησης.
Είμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο.
Δεν θα επιτρέψουμε  κομματικές μεθοδεύσεις και χρησιμοποίηση του Κράτους για να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές.
Οι πολίτες  πρέπει να εκφραστούν ελεύθερα και  ανεπηρέαστα για να επιλέξουν  την Κυβέρνηση, που θα οδηγήσει τη χώρα στο δύσκολο δρόμο της  εξόδου από την κρίση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...