Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στήριξη στους εργαζόμενους του «Ατλάντικ»

ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Τους εργαζόμενους στα καταστήματα της υπό διάλυση αλυσίδας «Ατλάντικ» στηρίζει το νομαρχιακό συμβούλιο. Αντιπροσωπεία τους βρέθηκε στη συνεδρίαση και τόνισαν ότι δεκατέσσερις είναι υπό απόλυση και οι υπόλοιποι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.
 
«Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους των Ατλάντικ αλλά και προς όλους εκείνους που χάνουν τη δουλειά τους», τόνισε ο νομάρχης Αλέκος Καχριμάνης
 
Τη στήριξή τους στους εργαζόμενους εξέφρασαν και οι επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων του συμβουλίου, τονίζοντας ότι θα συμπαρασταθούν σε ό,τι ζητηθεί. Στο μεταξύ, το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Ιωαννίνων χαιρετίζει τις εγγραφές των εργαζόμενων. 
 
«Οι εργαζόμενοι του Ατλάντικ να έχουν τη σιγουριά ότι το σωματείο μαζί με το ΠΑΜΕ, θα είναι μπροστάρηδες σε όλους τους αγώνες κόντρα στην συμβιβασμένη πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το σωματείο. Συμπληρώνει ότι από την ένταξη της εταιρίας στο άρθρο 99, κερδισμένη βγαίνει η ίδια «γιατί ξεμπερδεύει μια και καλή από όσους χρωστάει, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων». 
 
Καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν «δυναμική απάντηση» για να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να αλλάξουν προς το καλύτερο οι εργασιακές συνθήκες, αλλά και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Τέλος, τους καλεί να πάρουν μέρος στην απεργία της 15ης Δεκεμβρίου, στην πορεία του ΠΑΜΕ στο δημαρχείο, στις 10 το πρωί.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...