Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΔΕΔΥ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλουν την παρουσία αστυνομικών στη συνεδρίαση του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων


H Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει το πρωτοφανές περιστατικό της «εμφάνισης» ένστολων αστυνομικών στη χθεσινή σύσκεψη του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

«Το γεγονός μάλιστα ότι τόσο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως όσο και οι ίδιοι οι ένστολοι αστυνομικοί παραδέχτηκαν ότι τα αστυνομικά όργανα είχαν εντολή να διερευνήσουν αν τίθεται ζήτημα "τάξης και ασφάλειας", κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, αποδεικνύει ότι το περιστατικό αυτό εντάσσεται στη λογική της έντασης που έχει επιλέξει η Κυβέρνηση απέναντι στους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα. Επιβεβαιώνει δε ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της Κυβέρνησης συνεχίζεται.

Την απάντηση, στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα Κυβέρνησης και Τρόικας και στη στοχοποίηση των εργαζομένων και του Συνδικαλιστικού Κινήματος, θα τη δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη και μαχητική συμμετοχή τους στην 24ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε. στις 20 Φλεβάρη 2013» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Και το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας στην υπηρεσία της άθλιας κυβέρνησης Σαμαρά


Το απόγευμα της Τετάρτης 13.02 και πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, εμφανίστηκαν αστυνομικοί μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης (!) δηλώνοντας ότι ήρθαν να επιτηρήσουν την εφαρμογή του νόμου και της τάξης! Φαίνεται ότι το συνδικαλιστικό της ασφάλειας έχει πιάσει για τα καλά δουλειά.
Η τρικομματική αλητεία δεν έχει όρια. Μέσα σε μία μέρα χτύπησαν τους αγρότες στη Λαμία και έστειλαν αστυνομία στη συνεδρίαση ενός συνδικαλιστικού οργάνου. Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν συνέχεια των επιστρατεύσεων και όλου του κυβερνητικού και κρατικού αυταρχισμού για το προληπτικό τσάκισμα του κινήματος. Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν. Η πάλη για την ανατροπή θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί.
Η κυβέρνηση και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί καλούνται  να δώσουν εξηγήσεις. Καλό είναι βέβαια να γνωρίζουν και αυτοί και τα «όργανά» τους ότι οι... χούντες έρχονται και παρέρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...