Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση με Βρούτση με αντιπροσωπεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την ανεργία

Συνάντηση με αντιπροσωπεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ είχε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται για... την ανάσχεση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης.

Μάλιστα, ο κ. Βρούτσης επανέλαβε τη διαβεβαίωση, ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω παρεμβάσεις στο ύψος του κατώτερου μισθού και δεν θα θιγεί το δικαίωμα της απεργίας. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και οι Γιάννης Μανιάτης, Χρήστος Πρωτόπαπας και Φίλιππος Σαχινίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο υπουργός Εργασίας έδειξε θετική διάθεση στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη μεταφορά πόρων από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ) ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του Κινήματος, ζητήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να δοθεί στους αγρότες η δυνατότητα συνταξιοδότησης στα 62 έτη με 42 χρόνια εργασίας, ενώ έθεσαν θέμα υστέρησης των εσόδων στα ασφαλιστικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...