Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Παρατείνεται η ισχύς των βιβλιαρίων ΙΚΑ

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει τα εξής: Με αφορμή παράπονα ασφαλισμένων σχετικά με την ισχύ των βιβλιαρίων που η λήξη τους είναι 28-2-2011, σας γνωρίζουμε ότι, όσοι ήταν κάτοχοι του αυτοκόλλητου με ισχύ έως 28-2-2011, δίδεται η δυνατότητα παράτασης μέχρι 31-3-2011 για την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης και μόνο.
Δεν θα ισχύει η παράταση της θεώρησης για νοσοκομειακή περίθαλψη, για νοσηλεία στο εξωτερικό κ.λ.π.

Επίσης για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων, οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν απαιτείται θεώρηση του οικογενειακού βιβλιαρίου για τα προστατευόμενα μέλη οικογένειας, εφόσον αυτά είναι είτε σύζυγοι των άμεσα ασφαλισμένων, είτε τέκνα που δεν συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους.

Κατά συνέπεια στους έμμεσα ασφαλισμένους (συζύγους, τέκνα κάτω των 18 ετών κ.λ.π) θα παρέχονται όλες οι Υπηρεσίες Υγείας, με την προσκόμιση του οικογενειακού βιβλιαρίου, αλλά και του βιβλιαρίου του άμεσα ασφαλισμένου.

Μια φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους?
Νομίζω ότι ο κύριος υπουργός θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα του θέματος..τι θα πει δεν καλύπτει τη νοσοκομειακή περίθαλψη? Τα χρήματα μας στο ΙΚΑ έχουν καταβληθεί όμως κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...