Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα επιμόρφωσης εξ αποστάσεως για δημόσιους υπαλλήλους

Μια νέα ευκαιρία στους δημόσιους υπαλλήλους για επιμόρφωση εξ αποστάσεως προσφέρει το πρόγραμμα με αντικείμενο «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και Μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αλλων Διεθνών Φορέων» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO).

Ο νέος κύκλος μαθημάτων απευθύνεται στους υπαλλήλους των κάθε είδους φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και της κατά τόπο και καθ’ ύλην (ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ) Αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικής κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, που ασχολούνται ήδη ή επιθυμούν να ασχοληθούν με υπηρεσίες σχεδιασμού και διαχείρισης αναπτυξιακών ή κοινωνικών προγραμμάτων, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους Διεθνείς Οργανισμούς.

Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν μαθήματα σχετικά με το Διεθνές Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία, τις Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες και τα χρηματοδοτικά τους μέσα, το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων. Οι διδάσκοντες είναι έμπειρα στελέχη, δραστηριοποιημένα τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και καθηγητές Α.Ε.Ι., με εξειδίκευση στις διδακτέες ενότητες.

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος, το οποίο αρχίζει στις 10 Δεκεμβρίου, είναι 350 ώρες και θα καλυφθεί εντός τριών μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...