Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Νίκος Νικολόπουλος: «Σε λίγο καμία σωτηρία δεν θα έχει νόημα…»

Εκ μέρους του Κινήματος Αναγέννησης, ο Βουλευτής και τ. Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την ανεργία, δήλωσε τα εξής:

«Η εκρηκτική άνοδος των δεικτών της ανεργίας τον μήνα Ιούλιο -στην κορύφωση δηλαδή της εποχιακής απασχόλησης- επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους. Πού θα φτάσει άραγε το ποσοστό ανεργίας με την λήξη της τουριστικής περιόδου;

Και να σκεφθεί κανείς, ότι τις ανακοινώσεις της Στατιστικής Αρχής - για 25,1% ανεργία – αμφισβητεί η ΓΣΕΕ, η οποία σημειώνει πως η ανεργία έχει ήδη φτάσει και ξεπεράσει το 30%!

Αυτά τα ζοφερά στοιχεία, όπως και οι ακόμα πιο ζοφερές προβλέψεις για το μέλλον, επιβεβαιώνουν αυτό που επί τρία χρόνια, ως πολιτικός, βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ υποστήριζα: Οι συνεχιζόμενες υφεσιακές πολιτικές θα σαρώσουν τη κοινωνία και αν δεν μπει ένα στοπ σε αυτές τις πολιτικές, καμία “σωτηρία” δεν θα έχει νόημα, αφού η Ελλάδα θα είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό “νεκροταφείο”!

Δυστυχώς, η ηγεσία της Ν.Δ., η οποία μέχρι πριν τρεις μήνες υποστήριζε τα ίδια ακριβώς, αμέσως μετά τις εκλογές αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να δεθεί στο άρμα του κ. Βενιζέλου και της λογικής που επί δύο χρόνια ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ. Και ακόμα χειρότερα… Την ώρα που όλοι τριγύρω της πλέον παραδέχονται ότι η μεγάλη ύφεση θα πνίξει κάθε παραγωγική και αναπτυξιακή προσπάθεια, αυτή εμμένει στις λογικές των πιο ακραίων “ακρωτηριασμών” του λαού, θέλοντας να δείξει πως είναι “καλό παιδί” στους δανειστές, ενώ οι ίδιοι προετοιμάζουν την… επόμενη μέρα και της ψήνουν το ψάρι στα χείλη για την δόση των 31 δις ευρώ!

Τέτοια, υψίστου βαθμού υποτακτική και κοντόφθαλμη πολιτική μετάλλαξη, ευθέως ενάντια στα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...