Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Νέα απεργία ιατρικών επισκεπτών

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωράει η πανελλήνια ομοσπονδία ιατρικών επισκεπτών ΠΟΙΕ, την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη, ημέρα που ούτως η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει γενική απεργία. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι του κλάδου, έχουν πραγματοποιήσει απεργιακές κινητοποιήσεις για τις δυσμενείς εργασιακές εξελίξεις στην εταιρεία Alapis.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Αγωνιστική απάντηση πρέπει να δώσουμε όλοι οι εργαζόμενοι στο Φάρμακο την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 ενάντια στην αντεργατική πολιτική, την αντι-ασφαλιστική λαίλαπα και τη συρρίκνωση μισθών και συντάξεων. Ενάντια στην φορομπηχτική πολιτική της Κυβέρνησης.

Οι μάσκες έπεσαν. Οι «αρχιτέκτονες» της ύφεσης, της ανεργίας, της κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από το Μνημόνιο και την Τρόικα.

Μικροί, μοιραίοι και άβουλοι οδηγούν το λαό σε εξαθλίωση, την κοινωνία σε κατάρρευση, την οικονομία σε πτώχευση και τα παιδιά μας στη μετανάστευση.

Την 1η Δεκεμβρίου πρέπει να δώσουμε ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται τον πόνο και την αγωνία του λαού ότι δήθεν για αυτούς τα κάνουν όλα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Φάρμακο να απεργήσουν και να δώσουν αγωνιστική απάντηση στην Κυβέρνηση, την Τρόικα και τους εργοδότες.

Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε τώρα ένα οριστικό τέλος στην κοινωνική εξαθλίωση και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές! Αύριο θα είναι αργά!

Όλοι μαζί στην απεργία την 1η Δεκεμβρίου

Όλοι μαζί στη συγκέντρωση στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως. Προσυγκέντρωση στις 10:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Όλοι μαζί μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...