Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη

Πανελλαδική 24ωρη απεργία πραγματοποιούν την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και μαζί τους το σύνολο των συνδικαλιστικών οργανώσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Στόχος των συνδικάτων είναι ο προϋπολογισμός που των χαρακτηρίζουν «προϋπολογισμό περικοπών», αλλά και ζητήματα όπως οι απολύσεις, η εργασιακή εφεδρεία και οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ δηλώνει ότι: «Αγωνιστική απάντηση δίνουν τα συνδικάτα στην συνεχιζόμενη αντεργατική πολιτική των εφεδρειών = απολύσεων, της περικοπής και ανατροπής των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των ΒΑΕ καθώς και των νέων φορολογικών βαρών κατά των εργαζομένων.
Αντιδρώντας στα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας και περικοπής των κοινωνικών παροχών που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012, κατ’ απαίτηση του μνημονίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής απεργίας την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 και συλλαλητήριο στις 11πμ στο Πεδίον του Άρεως.
Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα με στόχο την αλλαγή της αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής, η οποία το μόνο που καταφέρνει είναι να εντείνει την ύφεση, να αυξάνει δραματικά την ανεργία, το χρέος, τα ελλείμματα, τις κοινωνικές ανισότητες και τη φτώχεια».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...