Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Φ. Κουβέλη με την Γενική Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, Μπερναντέτ Σεγκόλ.

Με την Γενική Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ), Μπερναντέτ Σεγκόλ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης επικεφαλής της αντιπροσωπίας του κόμματος στις Βρυξέλες.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την ιδιαίτερη ανησυχία του κόμματος για την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής συνοχής όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 
Επιπλέον, τόνισε τη μεγάλη ευκαιρία στις προσεχείς ευρωεκλογές, ώστε να αναδειχθούν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις στην Ε.Ε που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην πολιτική ενοποίηση και στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Γενική Γραμματέας της ΣΕΣ, μεταξύ άλλων, παρουσίασε την πρόταση της Συνομοσπονδίας για ένα πανευρωπαϊκό σχέδιο επενδύσεων 250 δις ετησίως, δηλαδή το 2% του ΑΕΠ της Ε.Ε για τα επόμενα 10 χρόνια, έτσι ώστε να δημιουργηθούν έως και 11 εκ. νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας.Στην αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ συμμετείχαν ο πρώην υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...