Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΚΛΩ: «Η προσπάθεια επαναλειτουργίας της εταιρείας θα συνεχιστεί»

Την καταδίκη του για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Κομοτηνή πριν από την έναρξη των εργασιών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας Ιωάννης Μουσουλίδης.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας, «ενέργειες οι οποίες θέλουν να αποτρέψουν το διάλογο μεταξύ εργαζομένων και θεσμικών φορέων και μάλιστα στην κρισιμότερη φάση των διαβουλεύσεων για την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ, χαρακτηρίζονται ως αντιδημοκρατικές και σαφώς εναντίον των συμφερόντων των εργαζομένων και της εταιρείας.
Η έως τώρα στάση της εταιρείας αλλά και τη συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων της καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και την ποιότητα και ένταση των επιχειρημάτων τους για την επαναλειτουργία των εργοστασίων.
Ίσως για αυτόν το λόγο αυτοί που απεργάζονται εδώ και πολύ καιρό το οριστικό κλείσιμο και την εκμετάλλευση της περιουσίας της εταιρείας επιλέγουν τη συστηματική αποδόμηση μίας προσπάθειας που στηρίζεται στη συναίνεση και στην υγιή επιχειρηματική προσέγγιση.
Η προσπάθεια προσανατολισμού των τοπικών κοινωνιών στην κατεύθυνση επίρριψης ευθυνών σε αυτούς που έχουν εγγυηθεί και στηρίζουν τη χρηματοδότηση της εταιρείας είναι τουλάχιστον ύποπτη.
Η προσπάθεια επαναλειτουργίας και εξυγίανσης της εταιρείας θα συνεχιστεί γιατί εκφράζει τη θέληση όλων των εμπλεκόμενων για ανάπτυξη αφήνοντας μόνο αυτούς που επενδύουν στην κοινωνική αναταραχή και τα επιδόματα ανεργίας».

piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...