Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Η Νέα Δημοκρατία κοντά στους εργαζομένους»

Συνάντηση με τα προεδρεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της ΕΔΟΘ είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς . Στην συνάντηση συμμετείχε ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ – Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλο, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης καθώς και συνδικαλιστικά στελέχη από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καταθέσαμε τις προτάσεις και την αγωνία τους για το μέλλον τους , που σκιάζεται από την υψηλή από την υψηλά παραμένουσα ανεργία και τις άδικες ρυθμίσεις της εργασιακής εφεδρείας που μετατρέπεται από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε «όχημα» ομαδικών απολύσεων.

Στην συνέχεια ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ και συζήτησε με την διεύθυνση του εργοστασίου και το σωματείο των εργαζομένων. Μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ.Νικολόπουλος επεσήμανε:

«Η στήριξη των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων πρέπει να μπει σε υψηλή προτεραιότητα από την Κυβέρνηση.

Η χώρα μας δεν μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της εξόδου από την κρίση αν δεν επενδύσει στην υγιή επιχειρηματικότητα και στην ποιοτική εργασία. Η ανεργία και τα λουκέτα σκοτώνουν το μέλλον της πατρίδας μας» Τέλος συμφωνήθηκε ο Τομέας Εργασίας της ΝΔ σε συνεργασία με την Διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ στον τέλος Σεπτεμβρίου να πραγματοποιήσει εξόρμηση στους εργασιακούς χώρους της Βορείας Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...