Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Επιδοτούμενη 100% εκπαίδευση-κατάρτιση εργαζομένων σε εξαγωγικές επιχειρήσεις μέσω ΠΣΕ

Επιδοτούμενη 100% εκπαίδευση-κατάρτιση εργαζομένων σε εξαγωγικές επιχειρήσεις μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος, προωθείται με την... συμμετοχή του συνδέσμου στο πρόγραμμα «Διαρθωτική προσαρμογή εργαζομένων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης».

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την πρόσκληση έως 5 Απριλίου 2011. Η Πρόσκληση (1 -49 εργαζομένους) αφορά την κατάρτιση του προσωπικού της επιχείρησης (μέρους αυτού ή το σύνολο) και την σύνταξη μελέτης αναδιάρθρωσης της επιχείρησης στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης. Οι δαπάνες είναι 100% επιδοτούμενες από το φορέα του προγράμματος συμπεριλαμβανομένης και της αμοιβής της εταιρείας για την συμμετοχής της.

Ειδικότερα, ο προϋπολογισμός της κατάρτισης διαμορφώνεται με βάση το Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ενεργειών Κατάρτισης (ΕΣΔΕΚ). Το μέσο ωριαίο κόστος (ΜΩΚ) υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης ανά καταρτιζόμενο ανέρχεται μέχρι το ποσό των δεκατριών (13,00) Ευρώ, εκ των οποίων πέντε (5) Ευρώ, ανά ώρα κατάρτισης είναι το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε καταρτιζόμενο, και το υπόλοιπο ποσό αφορά:

-Τις δαπάνες της επιχείρησης για την υλοποίηση της κατάρτισης
-Την αμοιβή του ΚΕΚ

Οι επιχειρήσεις με προσωπικό 20-49 άτομα, θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής, είτε μέσω του κλαδικού τους φορέα, είτε αυτοτελώς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως 28 Μαρτίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...