Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Eπιστολή σωματείων εργαζομένων ΕΝΚΛΩ

Προς τους κυρίους Διοικητάς των Τραπεζών
1.Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας
2.Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας
3.EURO BANK
4.ALPHA BANK
5.Εμπορικής Τράπεζας. Κύριοι,
Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε και να αντιληφθείτε ότι υπάρχουν και άλλα λογικά όντα στην φύση, εκτός από τον δικό σας, απάνθρωπα, σκεπτόμενο κύκλο, που έχουν την δυνατότητα να σκέφτονται, να κρίνουν και προπαντώς να σέβονται αρχές και τάξεις μιάς ένομης κοινωνίας. Δεν σημαίνει όμως, ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να ανέχονται τις κοροϊδίες σας και εμπαιγμούς σας για πολύ ακόμη.
Εάν νομίζετε, επειδή η πολιτεία ανέχεται την απαράδεκτη συμπεριφορά σας και τέσσερες πρωτοκλασσάτοι υπουργοί δεν σας βάζουν στο άρμα της τάξης και ανάπτυξης, θα σας ανεχθούν ακόμα, εξαθλιωμένοι, εξαπατημένοι και απαξιωμένοι εργαζόμενοι και μάλιστα τίμιοι οικογενειάρχες.
Δεν απειλούμε αλλά σας προειδοποιούμε ότι, εάν μέχρι σήμερα το βράδι δεν τοποθετηθείτε ξεκάθαρα απέναντι στο προβλημά μας με ημερομηνία εκταμίευσης, δηλαδή δεν κάνετε πράξη τον νόμο του κράτους που εσείς ενυπόγραφα αποδεχτήκατε, θα μας βρείτε αντιμέτωπους στα ελληνικά δικαστήρια, επειδή είστε βασικοί μέτοχοι της ΕΝ ΚΛΩ, έχετε πετάξει άσκοπα εκατομμύρια Ευρώ, αφήνοντας τους εργαζόμενους απλήρωτους για 24 μήνες, διατηρόντας μας σε ομηρία και σίγουρα μας οδηγείτε σε καταστάσεις-πράξεις, εκτός ελέγχου, που θα ξεκινήσουν έξω ή και μέσα από οποιοδήποτε υποκατάστημά συμφερόντων σας ή κέντρα διοίκησης.
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Κοινοποίηση:
Γραφείο Πρωθυποργού
Υπουργό Ανάπτυξης κύριο Χρυσοχοϊδη
Υπουργό Εργασίας κυρία Κατσέλη
Αναπληρωτή Υπουργό Περιφεριακής Ανάπτυξης κύριο Ξυνίδη
Υφυπουργό Οικονομικών κύριο Σαχινίδη

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΜΟΣΙΟΥ ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΚΛΩ..
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 750 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩΡΑΜΑ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ( ΑΞΙΖΕΙ ) 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ €.( ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΛΗ ΚΥΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩΡΑΜΑ ΘΕΣΑΛ.. Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΠΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ . ΑΡΑ ΤΑ 230 ΕΚ € ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΟΥ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ( ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΙΝΕΙ Η ΕΕ )...
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥ ΤΩΡΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ .ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΠΙΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.( ΘΑ ΝΗΚΙΑΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ 1000 0000 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ.).
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ
    ( ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΜΥΘΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥΣ )
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΚΛΩ...
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ Η ΕΝΚΛΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΣΕ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ( ΟΙΚΟΠΕΔΑ ) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...