Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Βραβεία αξίας από την INTERAMERICAN για τους εργαζομένους της

Η INTERAMERICAN, έχοντας ως στρατηγική προτεραιότητά της την ανάπτυξη και βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, έχει θεσπίσει για τους εργαζόμενους που διακρίνονται και μια σειρά ηθικών κινήτρων.  
Στο πλαίσιο  αυτό, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης εργαζομένων της εταιρείας, που αναγνώρισε την προσωπική προσπάθεια και αξία και τίμησε αυτούς που ξεχώρισαν το 2009 ως «Υπάλληλοι του Έτους» και αυτούς που συμπλήρωσαν 30 έτη υπηρεσίας και προσφοράς. Ακόμη, βραβεύθηκαν 23 παιδιά εργαζομένων, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και διακρίθηκαν σε επίπεδο πρωταθλητισμού πανελλαδικά για τις αθλητικές επιδόσεις τους.  
Τη σταθερή  δέσμευση της INTERAMERICAN να ανταμείβει, αλλά και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους της με κάθε τρόπο τόνισαν, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γιώργος Κώτσαλος και ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Εμμανουήλ Γεωργακόπουλος. Κατά την εκδήλωση, που παρουσίασε ο ηθοποιός Σύλλας Σεραφείμ, βραβεύθηκαν οι εξής:
  • Υπάλληλοι του έτους 2009:
Χρύσα Ελευθερίου (Γεν. Διεύθυνση Διευθύνοντος Συμβούλου), Χάρις Μανιατοπούλου, Νίκος Παπαδέλης (Γεν. Διεύθυνση Πωλήσεων), Μιχάλης  Αβάκοβ, Κατερίνα Γαρδελίνου, Μιχάλης Θεοδωράκης, Λέτα Παπαβασιλείου (Γεν. Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών) και Παναγιώτης Καγιάς, Κλαύδιος Μαρινέλης (Γεν. Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών).
  • 30 χρόνια στην Εταιρεία:
Κατερίνα  Αβιτζή, Φρόσω Λαμπροπούλου, Σοφία Λασπιά, Ντιάνα Λουλουδάκη, Λίτσα Τραπάτσα (Εταιρεία Ζωής), Θοδωρής Κοντουρόγιαννης, Κώστας Μπατζάκης, Ζαχαρίας Σκαλιδάκης και Ρένα Χαβρεδάκη (Εταιρεία Ζημιών). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...