Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΟΤΟΕ: Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

Η ΟΤΟΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που αποφάσισε η ΓΣΕΕ για αύριο 13/6/2013 και στο Συλλαλητήριο που θα γίνει έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή στα πλαίσια της άμεσης και αποφασιστικής αντίδρασης του συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στην πραξικοπηματική απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Αυτή η αιφνιδιαστική και πρωτοφανής κυβερνητική απόφαση στα δημοκρατικά χρονικά της χώρας, εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς γιατί οι υπεύθυνοι διαχειριστές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης εμφανίζονται υποκριτικά ως φορείς εξυγίανσης και μάλιστα με μεθόδους που θυμίζουν εποχές αλήστου μνήμης στέλνοντας εν μία νυκτί 2656 εργαζόμενους της ΕΡΤ να προστεθούν στις στρατιές των ανέργων, τονίζει η ΟΤΟΕ.

Η απόφαση αυτή, που φέρει την προσωπική σφραγίδα του Πρωθυπουργού, θέτει και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης προς των ευθυνών τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία που έχει οδηγηθεί σε τραγικά αδιέξοδα από τις συνεχείς και ανάλγητες αποφάσεις τους.

Η ΟΤΟΕ θεωρεί ότι είναι υπόθεση των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της να υπερασπίσουν τη Δημοκρατία, να καταδικάσουν τις αυταρχικές και πραξικοπηματικές επιλογές της Κυβέρνησης και να δείξουν ότι τα όρια και οι αντοχές όλων εξαντλήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...