Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκειμένου να καταρτίσει το Πρόγραμμα Θεραπευτικού Τουρισμού που αφορά στη χρονική περίοδο Ιούλιου - Οκτωβρίου 2011, για πραγματοποίηση λουτροθεραπείας 12 ημερών, συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και άλλων ασφαλιστικών ταμείων (των οποίων οι συνταξιούχοι τυγχάνουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), καλεί τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής.

Οι παρακάτω κατηγορίες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων καλούνται από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι 30-6-2011 στη Διοίκηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - Διεύθυνση Αναπηρίας & Κ.Ε. - Αγ. Κων/νου 16 - 102 41 ΑΘΗΝΑ - Fax 210 - 5248079:


α) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 2,3 και 4 αστέρων,

β) ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ 3 και 4 κλειδιών.

Oι επιχειρήσεις θα πρέπει:
1. Να βρίσκονται εντός των λουτροπόλεων της χώρας μας, με ιαματικές πηγές τουριστικής ή τοπικής σημασίας, στις οποίες λειτουργούν υδροθεραπευτήρια του ΕΟΤ ή Ιδιωτικά ή Δημοτικά ή Κοινοτικά ανεξάρτητα αν λειτουργούν σαν Δημοτικές ή Κοινοτικές Επιχειρήσεις ή είναι μισθωμένα.
2. Να είναι εφοδιασμένες με το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.
3. Να διαθέτουν άδεια λειτουργίας κυλικείου από την αρμόδια Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή, εκτός από τις επιχειρήσεις επιπλωμένων διαμερισμάτων, που δεν υποχρεούνται να παρέχουν πρωινό εφόσον διαθέτουν οργανωμένη κουζίνα εντός των διαμερισμάτων.
4. Κατ’ εξαίρεση θα γίνουν δεκτές αιτήσεις επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων 2 κλειδιών παραμεθορίων περιοχών.
Η ημερήσια επιδότηση για παροχή διανυκτέρευσης και πρωινού καθορίστηκε ως εξής:

Α) Ξενοδοχεία 16,50 € ημερησίως κατ΄ άτομο
Β) Επιπλωμένα Διαμερίσματα 14,00 € » » (χωρίς πρωινό)
Γ) Επιπλωμένα Δωμάτια 13,40 € » »
Η τιμή του γεύματος που θα καταβάλλει ο δικαιούχος (εφόσον επιθυμεί να γευματίζει εντός του ξενοδοχείου) καθορίστηκε σε 14€.
Στην αίτηση που θα υποβληθεί στη Διοίκηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - Διεύθυνση Αναπηρίας & Κ.Ε. [Αγ. Κων/νου 16/102 41 ΑΘΗΝΑ] θα αναγράφεται:
• ο τίτλος της επιχείρησης
• η κατηγορία που έχει καταταγεί
• ο χρόνος λειτουργίας [έναρξη - λήξη μέσα στο έτος]
• η εγκεκριμένη δυναμικότητα αναλυτικά [δωμάτια απλά / δωμάτια με λουτρό]
• η λειτουργία κυλικείου ή εστιατορίου εντός της επιχείρησης.
Τέλος ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλλουν για πρώτη φορά αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του Θ.Τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καθώς και αυτοί που έχουν εφοδιαστεί με νέο σήμα λειτουργίας, θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν:
1. Το ειδικό σήμα λειτουργίας [φωτοαντίγραφο επικυρωμένο].
2. Άδεια λειτουργίας κυλικείου ή εστιατορίου (φωτοαντίγραφο επικυρωμένο]
Ανθή Αγγελοπούλου
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...