Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τον Ιούλιο θα υλοποιηθούν προγράμματα για τους Νέους Αγρότες από Κέντρο «Δήμητρα» στην Κομοτηνή

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής γνωστοποιεί ότι θα υλοποιήσει τον Ιούλιο 2011, δυο προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών το καθένα.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης τοποθετείται στις αρχές Ιουλίου 2011 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών) και θεματικά θα αφορούν 1ον την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων – λιπασμάτων και 2ον την αιγοπροβατοτροφία.
Οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. ή έχουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστο 2 ετών και ενδιαφέρονται να αξιοποιηθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στα ανωτέρω προγράμματα κατάρτισης (αλλά και σε αυτά που θα υλοποιηθούν μετά τον Σεπτέμβριο 2011) θα πρέπει έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κατάρτισης του Κέντρου «Δήμητρα» Κομοτηνής, για να ενημερωθούν για τις σχετικές λεπτομέρειες και να υποβάλλουν Βιογραφικό Σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...