Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

"Τρέμω για το παιδί μου που είναι στην πορεία"

ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ

«Η Αθήνα καίγεται ολάκερη και ανησυχώ πολύ. Τρέμω για το παιδί μου που βρίσκεται στην πορεία». Λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο, ο υπερήλικας πατέρας του Δημήτρη Κοτζαρίδη εκμυστηρευόταν σε έναν φίλο του γιου την αγωνία του για όλα όσα διαδραματίζονταν στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικά λεπτά, και η… μοίρα του έστειλε το πιο άσχημο μαντάτο.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν πέντε και μισή το απόγευμα της Πέμπτης, όταν από τον «Ευαγγελισμό» ανακοινώθηκε ότι ένας από τους διαδηλωτές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είναι νεκρός. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο 53χρονος πατέρας των δύο κοριτσιών είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε ένα παγκάκι στην «Αίγλη» του Ζαππείου προδομένος από την καρδιά του.

Η τραγική είδηση γρήγορα ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια περιοχή της Ροδόπης όμως βυθίστηκε στο πένθος. Οι κάτοικοι του χωριού Σάπες, όπου γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα είκοσι χρόνια του ο Δημήτρης Κοτζαρίδης ντύθηκαν στα μαύρα, με τραγικές φιγούρες τους γονείς του άτυχου βιοπαλαιστή. Το «καλύτερο παιδί», όπως τον αποκαλούσαν οι συγγενείς του και οι φίλοι του, έφυγε σύντομα και απότομα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του πόνο και θλίψη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...