Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Πανελλαδικό συλλαλητήριο των οικοδόμων στην πλατεία Κάνιγγος

Πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποιεί στην πλατεία Κάνιγγος η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, διαμαρτυρόμενη για την ανεργία στον κλάδο των κατασκευών.

Οι οικοδόμοι ζητούν άμεσα μέτρα  για την ανακούφιση των ανέργων, μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια στους τόπους δουλειάς και ταυτόχρονα μέτρα για την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας προς όφελος των εργαζομένων.

«Επιβάλλεται τώρα να απαλλαγούμε από ψευδαισθήσεις ότι τάχα με τα βάρβαρα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση θα βελτιωθεί η κατάσταση... Να απαλλαγούμε από τις ψεύτικες ελπίδες ότι είναι μπόρα και θα περάσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία.

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στις 9.30 πμ. στην πλατεία Κάνιγγος απευθύνουν στους επαγγελματοβιοτέχνες και ιδιαίτερα σε αυτούς των κλάδων της οικοδομής, η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΒΣΑ, προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού μέτρα προστασίας των ανέργων και έργα που θα διασφαλίζουν τις αναγκαίες υποδομές σε τομείς όπως υγεία, πρόνοια, εκπαίδευση, αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέγερση φθηνών, ασφαλών και ποιοτικών λαϊκών κατοικιών κ.λπ.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν επίσης οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ, στο Πολυτεχνείο, οι Επιτροπές Αγώνα Σπουδαστών ΤΕΙ στους κλάδους των κατασκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...