Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δεν τα βρήκαν ΟΤΟΕ και τραπεζίτες για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης


Δεν βρήκαν κοινούς τόπους για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης τραπεζίτες και εργαζόμενοι και παρέπεμψαν σε νέα συνάντηση, την επόμενη εβδομάδα Δεν βρήκαν κοινούς τόπους για την υπογραφή κλαδικής σύμβασης τραπεζίτες και εργαζόμενοι και παρέπεμψαν σε νέα συνάντηση, στις 11 Μαρτίου . Η ΟΤΟΕ απέρριψε την πρόταση των εργοδοτών για μισθολογικές περικοπές 15 έως 20% με παράλληλη αύξηση των ωρών εβδομαδιαίας απασχόλησης, από 37 σε 39 την εβδομάδα ζήτησαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών από την ΟΤΟΕ.

Η ΟΤΟΕ ζήτησε αμέσως απόσυρση των «προκλητικών απαιτήσεων για να εξασφαλιστεί η συνέχιση των διαπραγματεύσεων» και τόνισε ότι, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποδεχθεί προτάσεις που ισοπεδώνουν το εισόδημα των τραπεζοϋπαλλήλων και ακυρώνουν στην πράξη την Κλαδική Σ.Σ.Ε.

Από την συνάντηση προέκυψε πλήρης διαφωνία, συμφωνήθηκε, όμως, να γίνει νέα συνάντηση στις 11 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα, στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας για προσέγγιση και άρση του αδιεξόδου.. Η ΟΤΟΕ απέρριψε την πρόταση των εργοδοτών για μισθολογικές περικοπές 15 έως 20% με παράλληλη αύξηση των ωρών εβδομαδιαίας απασχόλησης, από 37 σε 39 την εβδομάδα ζήτησαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών από την ΟΤΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...