Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη του Φ. Κουβέλη στο ΙΓΜΕ

English: Fotis Kouvelis, Greek politician Ελλη...
Image via Wikipedia
Το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών(ΙΓΜΕ) επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον Στ. Μπαγεώργο, μέλος της Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ. Ο Φ. Κουβέλης είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ινστιτούτου και με το συνδικάτο των εργαζομένων.

Μιλώντας σε συγκέντρωση των εργαζομένων επεσήμανε ότι πρέπει να αποκρουστεί η συρρίκνωση και η υπονόμευση του έργου του ΙΓΜΕ, η οποία «θα προκύψει με την πλήρη αποδυνάμωσή του, από τη στέρηση του επιστημονικού και του εν γένει προσωπικού του που έρχεται με την εργασιακή εφεδρεία».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς υποστήριξε ότι το ΙΓΜΕ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο σημαντικό σκοπό και ρόλο του, που έχει σχέση με τον ορυκτό πλούτο της χώρας, τα υπόγεια ύδατα, την υλοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ιδίως σε μια περίοδο που η χώρα πρέπει να υπηρετήσει αυτούς τους τομείς.

Ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι το ΙΓΜΕ είναι ινστιτούτο στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Και κατέληξε λέγοντας ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις πρέπει να ανακληθούν και το ΙΓΜΕ να στηριχθεί, να αναβαθμιστεί και να προστατευθεί το αξιόμαχο δυναμικό του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...