Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα

Tην Τρίτη, 23 Αυγούστου

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 23 Αυγούστου, προχωρούν οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού και την ίδια μέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Την απόφαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισιτιμού Τουτρισμού για απεργιακές κινητοποιήσεις, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα γραφεία της ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων Παναγιώτης Προύτζος.
Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται με αιτήματα την παραμονή όλων των ειδικοτήτων του κλάδου στη λίστα των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων και τη διατήρηση των προϋποθέσεων για το επίδομα ανεργίας των εποχικών υπαλλήλων. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, το πόρισμα της Επιτροπής Κρίσεων για τα Βαρέα και Ανθυγιερνά Επαγγέλματα του υπουργείου Εργασίας, θέτει εν αμφιβόλω την παραμονή στη λίστα βασικών ειδικοτήτων του κλάδου, όπως είναι οι σερβιτόροι, οι καμαριέρες, οι μάγειροι, οι ζαχαροπλάστες, οι ψήστες και οι λαντζέρηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...